top of page

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd. Nu er een klein mensje in je groeit is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In een relatief korte periode veranderd er heel veel in je lichaam. Al die veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid, pijnlijke schouder-nek en rugklachten.

 

Tegelijkertijd kun je door de hormoonveranderingen  emotioneler zijn. Een ontspannen lichaamsmassage kan fysiek en emotioneel ondersteunend. Het is een moment van genieten; alleen voor jou en je kindje.

Zwangerschapsmassage mag gedurende je hele zwangerschapsperiode. De behandeling veranderd mee met de ontwikkeling die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt.

Wat kun je verwachten?

Zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage en een sessie duurt ca. 5 kwartier. De behandeling wordt geheel op jou afgestemd. Je ligt op een speciale zwangerschapstafel, met een borst en buikuitsparing. Je buik wordt volledig ondersteund door een daarvoor bestemde band.    

Massage na bevalling

Massage helpt je om sneller te herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra gebruikt worden zoals de nek- schouder en rugspieren i.v.m. dragen/verzorgen van je baby en het geven van (borst)voeding.

 

Het kan ondersteunend werken om sneller in balans te komen en te herstellen van de fysieke inspanning van de bevalling. Na een keizersnee kan je naar ca. 6 weken gemasseerd worden.  

IMG_1137.jpg
IMG_1059 (1).jpg
bottom of page