Massage bij kanker

Massage bij kanker is een specialisatie binnen het massage vak en behoeft zijn eigen specifieke werkwijze. De massage wordt per sessie volledig op jou afgestemd. Elke fase in het behandeltraject vraagt om specifieke begeleiding en behoeft zorgvuldige aandacht. Een massage met aandacht is ontspannend voor lichaam en geest.


Een massage is geschikt wanneer je in behandeling bent en ook wanneer je uitbehandeld bent. Het is een moment vanpositieve aandacht voor je lichaam en heeft als uitwerking dat het ontspannend is zowel fysiek als mentaal.

Ook heeft het positieve invloed op het verminderen van pijn, misselijkheid, vermoeidheid, het bevorderd slaap, ondersteund het herstellend vermogen, ontspant de spieren en verbeterd de ademhaling.
 

Massagetherapie bij kanker
Massagetherapie bij kanker - Aanraking met aandacht
logo skulp.png
Logo-Lid-van-NMbK-klein.jpg

De skulp

Één keer per maand ben ik aanwezig bij de Skulp - centrum voor leven met kanker -, voor massages bij kanker. 

© 2019 Massagetherapie In Beweging. Proudly created  by MDE-webdesign

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Heb je nog vragen of zou je meer informatie willen ontvangen, vul dan het contactformulier hieronder in. Natuurlijk mag je mij ook bellen. 

Contact 

Parkeren en openbaar vervoer
Gratis parkeren bij parkeerplaats aan de overkant van de weg (bij de begraafplaats).Tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.