Eerste consult

Voordat ik van start kan gaan met de massagetherapie, begin ik altijd met een intakegesprek. De therapie is namelijk maatwerk. Daarnaast krijg ik zo ook een globaal beeld van jou en jouw klachten. Aan de hand van het intakegesprek, overleg ik met jou welke massagevorm op dit moment nodig is. Hierbij ga ik er altijd vanuit van hoe het ‘nu’ is.

Ook de keren daarna begin ik altijd met een voorgesprek. Zo kan ik steeds een inschatting maken welke techniek het meest bij jou aansluit en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het is dus goed mogelijk dat ik verschillende massagetechnieken op jou ga toepassen, omdat dat beter aansluit bij jouw behoeftes. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met jou, zodat jij de regie behoud in jouw proces.

“Balans is ruimte en stilte vinden
te midden van de verandering”

© 2019 Massagetherapie In Beweging. Proudly created  by MDE-webdesign

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Heb je nog vragen of zou je meer informatie willen ontvangen, vul dan het contactformulier hieronder in. Natuurlijk mag je mij ook bellen. 

Contact 

Parkeren en openbaar vervoer
Gratis parkeren bij parkeerplaats aan de overkant van de weg (bij de begraafplaats).Tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.